Nos, a cím csalóka, mert ez egy nyilvánvalóan költői kérdés. Az én számból legalábbis. Merthogy már második hete nem sikerül se erővel, se ágyban töltött dunyhahétvégével, se szép szóval, se sehogy. Na, nem azt mondom, hogy nem voltak bíztató jelek, pl. múlt héten egész jól tartottam magam, napi egy-két zsepi, de aztán tegnap este megint leterített az a túl jól ismert érzés, amikor úgy érzed, hogy a fejed egész egyszerűen nem kompatibilis a belekerült anyagmennyiséggel. Hát ez van, nincs mit szépíteni. 

AZért nem adom fel, semmi se tarthat örökké, még a novemberi takonykór se.  Úgyhogy a standard napi 1-2 1000mg-os c-vitamin, plusz cink, plusz napi 3x3 bogyó 3-as, 4-es schüssler-só és a soksok folyadék mellett a mai este a főtt krumpli feletti gőzölés kapott lehetőséget a bizonyításra. Őszintén drukkolok!! Bíztatónak tűnik, és akárhogy is, de az arcbőrömnek jót tesz :D

Ma daknyosan bár, de dörve nem, voltam látogatóban az egyik osztályban a suliban, nagyon cukik voltak, örültek nekem, meg hogy mutattam néhány elég hasznos dolgot, pl. hogyan tud egyedül a sarkán ülni az egyik gyerkő, hogyan tudja megfogni a hámozót, hogy ő is részt vehessen a sütögetésben, hogyan tud a legügyesebben inni, hogyan lehet a legkönnyebben felültetni, ilyenek. Na meg, hogy hogyan is kell paprikás krumplit főzni, ez már a ráadás volt az ebédidő előtt :))

Ma koffeinsokkoltam magam, de elég jól bevált a kezdődő fejfájásra a kóla plusz kávé kombináció, bár ez valszeg azért lehet, mert egyiket ritkábban fogyasztom, mint a másikat, és a szervezetem úgy meglepődött, hogy az erek elfelejtették vinni a fájdalmat. És elmúlt :)

És szürke, és nyirkos, november van. Olyan szürke, hogy már szinte feldob, hogy vasárnaptól havat mondanak. A fehér számomra színebb szín, mint a szürke. Brrrr. 

És kőrözött, és Szörny Rt., és Miss Marple, és fokhagymás-téliszalámis pirítós paradicsommal, és... most uccu aludni :)

Immunis jóéccakát kívánok, meg soksok napfényt!! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://indulamandulaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr85644702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása